TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Októberben kissé javult a GKI Gazdaságkutató Rt. konjunktúra-indexének szezonális hatásoktól megtisztított értéke. Az Európai Unió támogatásával havonta végzett felmérés szerint az üzleti szektorban folytatódott a várakozások 2001 véginél valamivel kedvezőbb, de továbbra is alacsony szintű stagnálása. A lakossági várakozások most nem módosultak, változatlanul optimisták.

Nem változott azok aránya, akik szerint kedvező az alkalom a megtakarításra, és a korábbinál többen gondolják úgy, hogy a következő egy évben képesek lesznek megtakarítani.

Magyarország hét régiója közül négyben romlottak a háztartások várakozásai, a legnagyobb mértékben az Észak-Alföldön és a Nyugat-Dunántúlon. A Dél-Alföld, illetve a Dél-Dunántúl lakosai kisebb mértékű romlásra számítanak. Ezzel szemben a Közép-Dunántúlon, valamint a Észak- és Közép-Magyarországon élők várakozása érezhetően javult.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.