TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Csökkentette a tíz tagjelölt ország idei és jövő évi gazdasági növekedésére adott előrejelzését szerdai gazdasági jelentésében az EU brüsszeli bizottsága, amely azonban 2004-re már lendületes növekedést jósol a térségnek.

A szerdán Brüsszelben kiadott összefoglaló szerint az országcsoport növekedési átlaga az idén a korábban jelzett 2,5 százalék helyett 2,1 százalék, 2003-ban a tavaszi jelentésben szereplő 3,8 százalék helyett 3,6 százalék lehet. A csatlakozás tervezett évében, 2004-ben azonban már a tíz ország 4,2 százalékos együttes növekedést érhet el az EU-bizottság szerint.

Magyarországon a bizottsági előrejelzés szerint a tavalyi 3,8 százalék után az idén 3,4 százalékos, jövőre 4,5 százalékos, 2004-ben 4,9 százalékos reálnövekedés várható.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.