1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Keddi sajtóértesülés szerint megszületett a megállapodás a Volkswagen és az autóipari óriás két beszállítója között abban a vitában, ami miatt a VW a termelés részleges leállítására kényszerült.

A Hannoverische Allgemeine Zeitung című regionális lap azt írta a honlapján forrás megjelölése nélkül: a felek - a VW és a Prevent cégcsoport - az éjszakai tárgyalások után hosszú távú, "partneri" megállapodást írtak alá, és a két beszállító, amint lehet, újraindítja az alkatrészszállításokat.

A VW több üzemében is rövidített munkaidőt vezettek be a múlt héten, miután a Prevent cégcsoport két leányvállalata beszüntette az alkatrészbeszállítást.

A két beszállító leállása miatt több ezer gépjármű nem készült el a VW-üzemekben.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!