2009. október 6. 08:16

A Magyar Televízió egy hete debütált műsora, a Ma Reggel nyerte a 40. hét nézettségi versenyét a reggeli műsorsávban, írja a Napi Gazdaság.

Minden negyedik tévénéző az MTV új közéleti műsorát választotta, így továbbra is a köztelevízióra kapcsolnak a legtöbben a reggeli órákban - állítják a köztelevíziónál. Mint kiemelték: mindkét kereskedelmi tévét verték. A Ma Reggelt az éppen tévéző felnőttek 23,4 százaléka nézte az m1 és az m2 csatornán; a tv2-t a nézők 22,6 százaléka, az RTL Klubot 20 százaléka választotta. A Nap-kelte sávját vizsgálva a különbség még nagyobb: 5.50 és 9 óra között (6.40-ig az MTV két híradóval is jelentkezik) 26 százalékos volt az MTV átlagos közönségaránya, szemben a két kereskedelmi csatorna 20, illetve 18 százalékos eredményével. A nézőszámokat vizsgálva kiderül, hogy szinte pontosan ugyannyian nézték a Ma Reggelt, mint a Nap-keltét. A Nap-kelte átlagos nézettsége szeptemberben hétköznapokon 197 ezer volt, míg a Ma Reggelt több mint 191 ezren követték figyelemmel, írja a Napi.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.