TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Fidesz civiljei közleményben sorolják, mire megy el az 508 millió forint.

Csütörtökön derült ki, hogy az állami tulajonú MVM tavaly 508 millió forintot adományozott a CÖF mögött álló Civil Összefogás Közhasznú Alapítványnak, ma láthattuk, hogy ezzel a kormányközeli "civilek" több pénzt kaptak az államtól, mint a legnagyobb ellenzéki pártok, most pedig az is kiderült, hogy az összeget pontosan mire is fordítják.

A CÖF-CÖKA közleményt adott ki, melyben leírják, hogy az 508 milliót "civil misszióra" fordítják, mely keretében kidolgozzák a

"népfelség elvére alapozott civilitika tudományágát",

mégpedig "minél több szellemi honvédő" közreműködésével bel- és külföldön egyaránt. Aztán kiderült még, hogy már megalkották a

"táplálkozásbiológiailag korszerű komplettált ételek technológiáját",

melyet most a pénzből népszerűsíteni is fognak. Trenírozni fogják a gyermekélelmezési konyhák szakácsait, és a "pontos új ételkreációk receptúráit" gyakorlatban is bemutatják nekik.

Az már kevésbé szenzációs, hogy a támogatásból a CÖF-CÖKA még ösztönözni szeretné a vidéki önkormányzati konyhák második műszakjának beindítását, és az MVM pénzéből szállnak ringbe a személyi jövedelemadó 1 százalékáért is.

A közleményben még leírják azt is, hogy 2016-ig nem kapott állami cégtől támogatást a szervezet, tavaly 70,6 millió forintból gazdálkodtak, az ebben az évben beérkező támogatásokból pedig 51,2 millió forintot használtak fel.

Tegyük hozzá, a CÖF az elmúlt években 20-40 millió forintokat kapott a Fidesztől, ráadásul áprilisban az is kiderült, hogy az EU-országok magyar nagykövetségeit írásban utasította a Külgazdasági és Külügyminisztérium, hogy keressenek külföldi partnereket a népfelség elvére alapozott civilitika tudományág kidolgozóinak. Most jó civilnek lenni Magyarországon! :-D

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.