3p

MBA - a világ legrangosabb, legismertebb és legelterjedtebb egyetemi fokozatú végzettsége a menedzsment területén.

Az élethosszig tartó tanulás időszakát élve periodikusan feltámad az emberben a vágy az újabb ismeretek elsajátítására, illetve a már meglévők elmélyítésére.
Lehet, hogy ez a periódus az Ön számára pont most érkezett el? A LEGJOBBKOR!

ISMÉT lehetőség van ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT formában okleveles közgazdász végzettséget szerezni Master of Business Administration (MBA) mesterszakon!

Elsősorban azok számára fejlesztették ki, akik akár az üzleti életben, akár az államigazgatásban vagy éppen a non-profit szektorban vezetői karrierre vágynak. Mivel egy rendkívül gyakorlatorientált képzésről van szó, ezért a vállalati igény kifejezetten magas az MBA végzettek irányába.


A képzés keretében tökéletesítheti menedzseri képességeit és elsajátíthatja a menedzsment, a stratégiai gondolkodás, az innováció, a vezetői pénzügyi irányítás, a kontrolling és vezetői döntések legfontosabb pilléreit.

Kiknek ajánljuk a Master of Business Administration mesterszakot?

Mindazoknak, akik

  • az üzleti élet minden fontosabb területén megbízható, versenyképes tudást szeretnének szerezni a legkorszerűbb tudásmegosztási módszerekkel;
  • számára fontos a magas szintű ismeretek elsajátítása a vállalkozások, szervezetek változtatását és fejlődését biztosító stratégiai szemlélet kialakításához;
  • versenyképes szintre szeretnék fejleszteni szervezői, irányítási és döntési képességeit;
  • saját kezükbe akarják venni a karrierjük menedzselését.


A mesterképzési szak célja olyan szakemberek képzése, akik az üzleti terület minden fontosabb részterületén megszerzett ismereteik birtokában képesek a vállalkozások életben maradását és fejlődését biztosító stratégiai szemlélet kialakítására. Ismerik a nemzetközi gazdaság fő tendenciáit, valamint képesek az emberi erőforrások, illetve általában szervezetek, vállalkozások tevékenységeinek irányítására. Cél továbbá a megfelelő elméleti alapokkal ötvözött karriergyorsítás. Megfelelő ismeretekkel rendelkeznek tanulmányaik doktori képzés keretében történő folytatására.

A mesterképzésbe történő belépésnél előzményként elfogadott szakok: teljes kreditérték beszámításával vehetők figyelembe: a gazdálkodási és menedzsment, a pénzügy és számvitel, a nemzetközi gazdálkodás, a kereskedelem és marketing, valamint a műszaki menedzser alapképzési szakok. A bemenethez a meghatározott kreditek teljesítésével elsősorban számításba vehető alapképzési szakok: az emberi erőforrások, a turizmus-vendéglátás, az alkalmazott közgazdaságtan, a gazdaságelemzés, a közszolgálati, az üzleti szakoktató alapképzési szakok.

Figyelem! A mesterszakra való jelentkezéssel párhuzamosan előzetes kreditelismertetési kérelmet kell benyújtani egyetemünkre!


Képzés időtartama, képzési forma: 4 félév; MLA, MLK.
Képzési nap: szombat.
Végzettség megnevezése: okleveles közgazdász MBA szakon.


Jelentkezni keresztféléves, azaz 2015 februárjában induló képzésre 2014. november 15-ig lehetséges.

Jelentkezni normál felvételi eljárásban 2015 szeptemberében induló képzésre 2015. február 15-ig lehetséges.

Jelentkezni minden esetben kizárólag elektronikusan lehet a www.felvi.hu rendszerében történt regisztrációt követően.

További tájékoztatás:
Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusz
8800 Nagykanizsa, Zrínyi u. 18.
www.uni-pen.hu/keresztfelev

Lehota-Szolvik Edit
+36 30 635 0817
[email protected]

Héhl Gina
+36 30 958 3006
[email protected]

(X)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!