<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Pedig az ígéret szerint az újrafelhasználás még csak nem is részleges, de 100 százalékos lett volna.

Zajlik a Duna Aréna ideiglenes szerkezetének visszabontása, a beígért százszázalékos újrafelhasználás helyett azonban az elemek egy része a csepeli hulladékfeldolgozóba került, írja a Zoom.hu.

a Duna Aréna belülről (forrás: Facebook)

Az alapból 6 ezer fős Duna Arénához a vizes vb miatt építették hozzá az újabb 6 ezer főt leültetni képes ideiglenes lelátókat. Az építménynek eredetileg jobb sorsot szántak, ezt onnan lehet tudni, hogy Fürjes Balázs kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos augusztus elején a Magyar Időknek azt nyilatkozta, hogy a Duna Arénánál egyetlen forint sem vész kárba, hiszen az ideiglenes szerkezetek százszázalékos újrafelhasználását tervezik.

„Az elemeket a Hungexpo területére visszük, ahol P+R parkolóház épül a segítségükkel.”

Ezzel szemben az elemek egy részét most szombaton a Hungexpo helyett Csepelre, az Inter-Metal fémhulladék-feldolgozó cég telephelyére vitték. Az állami közbeszerzések között nem talált olyan dokumentumot a Zoom, hogy a Duna Arénával kapcsolatban megbízták volna az Inter-Metal Recycling Kft.-t., a lap azt feltételezi, hogy ők az úszópalota kivitelezőjével, a Markettel szerződhettek alvállalkozóként.

Az Inter-Metal 1997-ben alakult cég, amelynek tavaly közel 16 milliárd forintos árbevétele volt.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.