2014. január 28. 04:01

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. megszünteti a kizárólagos tulajdonában lévő Tisia Expert S.R.L. nevű leányvállalatát - jelentette be a biztosító társaság a BÉT honlapján hétfőn.

A közlemény ismerteti: a társaság elemzései, becslései alapján úgy ítélte meg, hogy jelenlegi formájában a romániai értékesítés fenntartása nem kellően hatékony, így döntést hozott a romániai értékesítés, illetve ezen funkciót ellátó leányvállalata - a TISIA -  megszüntetéséről. Meglévő ügyfelei kiszolgálását, az állománykezelési feladatokat természetesen változatlanul ellátja a jövőben is - írja a társaság.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.