2014. január 28. 04:01

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. megszünteti a kizárólagos tulajdonában lévő Tisia Expert S.R.L. nevű leányvállalatát - jelentette be a biztosító társaság a BÉT honlapján hétfőn.

A közlemény ismerteti: a társaság elemzései, becslései alapján úgy ítélte meg, hogy jelenlegi formájában a romániai értékesítés fenntartása nem kellően hatékony, így döntést hozott a romániai értékesítés, illetve ezen funkciót ellátó leányvállalata - a TISIA -  megszüntetéséről. Meglévő ügyfelei kiszolgálását, az állománykezelési feladatokat természetesen változatlanul ellátja a jövőben is - írja a társaság.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.