1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A határidőt hosszabbítani kellett. 

Ahogy arról korábbi cikkünkben is írtunk, eldőlt a Dunaferr sorsa, a nyertes indiai Liberty Steel 55 millió euróért vásárolhatja meg a magyar gyárat.

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium „brüsszelezésben” és „szankciózásban” igencsak gazdag közleményben számolt be arról, hogy azután, hogy kiválasztották a Liberty Steelt, a Dunaferr értékesítése sikerrel zárult. Hozzátették, hogy az értékesítés folyamata még nem zárult le teljesen, ugyanis az Európai Unió fúzió kontrollja jelenleg is zajlik, amelyet a Bizottság egyszerűsített eljárásban vizsgál.

A tulajdonosi jogok átadására kizárólag az eljárás befejezését követően kerülhet sor, így addig a felszámolóbiztos gyakorolja a tulajdonosi jogokat. A Liberty Steel sikeres pályázatának következményeként egy megállapodási szerződés került aláírásra.

A fúzió kontroll lezárása ütemezetten halad, az egyszerűsített eljárás határidejét az Európai Bizottság október 13-ban állapította meg, emiatt a Liberty Steellel kötött szerződésben lévő szeptember 30-i határidő is módosul.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!