<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

Új amerikai sportjogokat is szerzett a csoport.

Csehországban és Szlovákiában indít új tévécsatornát a Network4 csoport, megkezdve ezzel a médiacég nemzetközi bővülését. A február 7-étől fogható STORY4 elsősorban a női nézők igényeire épít.- jelentette be Borsány-Gyenes András, a médiacég elnöke a budapesti sajtótájékoztatóján.

Borsány-Gyenes András szerint az interaktív szórakoztatás a céljuk.  Fotó: Herczeg Eszter
Borsány-Gyenes András szerint az interaktív szórakoztatás a céljuk. Fotó: Herczeg Eszter

A STORY4 a luxemburgi székhelyű, azonban elsősorban Magyarországon aktív Network4 csoport első csatornája Csehországban és Szlovákiában. A csoport idehaza hét szórakoztató csatornából (TV4, FILM4, STORY4, GALAXY4, MAX4), valamint két sportadóból (ARENA4, MATCH4) és egy streamingszolgáltatóból (NET4+) álló portfoliót üzemeltet.

Látványos amerikai technikai- és csapatsportok, valamint egy Emmy-díjas sporttörténelmi sorozat érkezik a Network4 csoport sportcsatornáira és streaming szolgáltató platformjára. A médiacég most bejelentette, hogy megszerezte az egyetemi kosárlabda-bajnokság March Madness nevű rájátszása, az frissen induló XFL amerikaifutball-bajnokság, valamint a NASCAR Xfinity és Truck autóverseny-szériák közvetítési jogait. A közelgő NFL Super Bowl eseményeiről a Network4 stábja a helyszínről számol be a magyar nézőknek.