1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A tavaly óta újra hallható rádió és az olasz Juventus FC megállapodása értelmében pont került egy igen régi vita végére.

Ezzel a csatorna tulajdonosa lezárta az elmúlt időszak bizonytalan kérdéseit, és stabil alapokra helyezte a márkanevet, áll a rádió közleményében.

A Juventus Rádió nevének leírt változata 2023. június 5-én Youventus Rádió-ra változott. A hallgatók adásban továbbra is a megszokott márkanévvel találkoznak, a változás csupán a vizuális megjelenést érinti.

A Juventus Rádió Magyarország első chillout -azaz nyugis zenét játszó- poprádiójaként egy év alatt az első 20 legnépszerűbb rádió közé került hazánkban, az online rádióhallgatást tekintve, olvasható a közleményben.  

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!