2019. április 27. 13:45
mfor.hu

A tavasz és a közelgő nyár tökéletes alkalmat biztosítanak a párok számára az esküvők megtartására. A leendő házasok már hónapokkal a nagy esemény előtt tervezgetik az olyan fontos elemek, mint a helyszín vagy a meghívottak mellett az olyan apró részleteket, mint a dekoráció. Akár hamarosan lesz az esküvőd, akár hónapok múlva, tarts velünk és meríts ihletet lufis esküvői dekorációs ötleteinkből!

A színes, héliummal vagy levegővel töltött ballonok nem csupán születésnapi bulikra illenek. Egy meghitt ceremóniához vagy épp az eskütevés és ünnepi vacsora utáni bulira is meg lehet találni a tökéletes darabot!

Minden pár megtalálhatja a hozzá illő lufikat!

A sok virág, szatén, csipke és egyéb dekorációs elem között néhány színes esküvői lufi adhat egy kis plusz színt a helyszínnek. A hatalmas színskálából mindenki kedvére válogathat. Természetesen minden pár más, így mindenki ízlése és elvárásai eltérnek egymástól. A hatalmas választékból azonban minden pár talál magához illőt.

Így illenek a különböző darabok a párokhoz

Az elegáns, minimalizmust kedvelő pároknak mi a Mr és Mrs feliratú lufikat ajánljuk. Ezek tökéletesen illenek majd akár a vacsora dizájnjához, de a házasságkötés helyszínének ajtajában is jól mutathatnak.

A bolondos pároknak is van ám ajánlatunk! Mit szólnátok, ha a dekorációs elemek között feltűnne a lufi hasonmásotok? A sok meghatott könnycsepp mellé igazán elfér néhány nagy mosoly és nevetés! Hiszen ki ne mosolyodna el két boldogan vigyorgó lufiszobortól?

Azt szeretnétek, hogy még a repülőkön utazók is tudomást szerezzenek boldogságotokról? Néhány apró héliumos lufival töltött hatalmas lufi kipukkantásával a felszálló szivecskék mindenkivel tudatják majd: szerelmesek és boldogok vagytok!

Azoknak, akik milliónyi képet szeretnek készíteni, és akiknek a barátaik is mind szelfikirályok és királynők, a legjobb választás egy vagy több hatalmas szív a helyszínen. Ezek előtt aztán készülhet a megannyi szelfi, romantikus és csoportkép!

Azoknak pedig, akik még a nagy napon is szeretnék valami aprósággal meglepni újdonsült házastársukat, a varázslatos léggömb csomagolást ajánljuk. Ezekbe a kis csomagokba 12 cm átmérőjű apróságot lehet elrejteni, melyeket akár héliummal töltött apró lufitöltettel vagy egyedi felirattal is megrendelhetünk, így téve még személyesebbé az egész varázsát.

Válassz te is lufit az esküvői dekorációhoz!

Úgy érzed ez a neked való dekoráció? Keresd fel a lufipark.hu webáruházat, hogy odaadó csapatuk segítségével esküvőd hangulatát még inkább feldobhasd, vagy hogy meglepd szerelmedet még aznap valami személyes ki aprósággal!

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.