2019. április 27. 13:45
mfor.hu

A tavasz és a közelgő nyár tökéletes alkalmat biztosítanak a párok számára az esküvők megtartására. A leendő házasok már hónapokkal a nagy esemény előtt tervezgetik az olyan fontos elemek, mint a helyszín vagy a meghívottak mellett az olyan apró részleteket, mint a dekoráció. Akár hamarosan lesz az esküvőd, akár hónapok múlva, tarts velünk és meríts ihletet lufis esküvői dekorációs ötleteinkből!

A színes, héliummal vagy levegővel töltött ballonok nem csupán születésnapi bulikra illenek. Egy meghitt ceremóniához vagy épp az eskütevés és ünnepi vacsora utáni bulira is meg lehet találni a tökéletes darabot!

Minden pár megtalálhatja a hozzá illő lufikat!

A sok virág, szatén, csipke és egyéb dekorációs elem között néhány színes esküvői lufi adhat egy kis plusz színt a helyszínnek. A hatalmas színskálából mindenki kedvére válogathat. Természetesen minden pár más, így mindenki ízlése és elvárásai eltérnek egymástól. A hatalmas választékból azonban minden pár talál magához illőt.

Így illenek a különböző darabok a párokhoz

Az elegáns, minimalizmust kedvelő pároknak mi a Mr és Mrs feliratú lufikat ajánljuk. Ezek tökéletesen illenek majd akár a vacsora dizájnjához, de a házasságkötés helyszínének ajtajában is jól mutathatnak.

A bolondos pároknak is van ám ajánlatunk! Mit szólnátok, ha a dekorációs elemek között feltűnne a lufi hasonmásotok? A sok meghatott könnycsepp mellé igazán elfér néhány nagy mosoly és nevetés! Hiszen ki ne mosolyodna el két boldogan vigyorgó lufiszobortól?

Azt szeretnétek, hogy még a repülőkön utazók is tudomást szerezzenek boldogságotokról? Néhány apró héliumos lufival töltött hatalmas lufi kipukkantásával a felszálló szivecskék mindenkivel tudatják majd: szerelmesek és boldogok vagytok!

Azoknak, akik milliónyi képet szeretnek készíteni, és akiknek a barátaik is mind szelfikirályok és királynők, a legjobb választás egy vagy több hatalmas szív a helyszínen. Ezek előtt aztán készülhet a megannyi szelfi, romantikus és csoportkép!

Azoknak pedig, akik még a nagy napon is szeretnék valami aprósággal meglepni újdonsült házastársukat, a varázslatos léggömb csomagolást ajánljuk. Ezekbe a kis csomagokba 12 cm átmérőjű apróságot lehet elrejteni, melyeket akár héliummal töltött apró lufitöltettel vagy egyedi felirattal is megrendelhetünk, így téve még személyesebbé az egész varázsát.

Válassz te is lufit az esküvői dekorációhoz!

Úgy érzed ez a neked való dekoráció? Keresd fel a lufipark.hu webáruházat, hogy odaadó csapatuk segítségével esküvőd hangulatát még inkább feldobhasd, vagy hogy meglepd szerelmedet még aznap valami személyes ki aprósággal!

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.