<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A megállapodás nem titkolt célja annak bemutatása, hogy a „Nagykörúton” túl is van élet.

Az együttműködés keretében az Mfor.hu a szombathelyi és győri központú hírportál, az Ugytudjuk.hu online kiadvány híreit is megjeleníti annak érdekében, hogy az elsősorban budapesti közönséggel rendelkező gazdasági és közéleti online napilap olvasóihoz is minél több érdekes hír, történet vagy aktualitás eljusson Nyugat-Magyarországról.


A megállapodás célja, hogy a főváros-centrikus hírszolgáltatás kibővüljön a vidéki Magyarország hangjaival. Az utóbbi időszakban ugyanis különösen jellemzővé vált, hogy a hírek központjában Budapest és annak vonzáskörzete áll.

Magyarország azon országok közé tartozik, ahol a társadalmi mobilitás igen alacsony. Ennek okai egyrészt az, hogy a lakosság jelentős része (90 százaléka) saját tulajdonú ingatlannal rendelkezik, amely már önmagában befolyásolja a helyhez kötöttséget.

Másfelől a társadalom vidéki (kistelepülésen élők) és városi (20 ezer fő feletti városok) rétegződése is sokkal zártabb, mint például Nyugat-Európa más országaiban. Ez a „vidék” kontra Budapest arány számokban 8 millió versus 2 millió embert jelent, így elmondható, hogy Magyarország hírei több vidéki embert érintenek, mint budapestit.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.