<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p


			
		
		


		
		

Megérkezett a nyár, az esküvők szezonja. Tudtad, hogy egy esküvő kényelmes megszervezéséhez majdnem 1 évre van szükség? Rengeteg a tennivaló, hogy a Nagy Nap tökéletesre sikerüljön. 

Ha biztosra mennél, készíts listát a teendőkről, elengedhetetlen kellékekről, és kezdd el idejében a szervezést. Nekiállhattok Ti magatok is, de profi esküvőszervezőre is bízhatjátok, így nektek csak a legfontosabbakra kell koncentrálnotok. 

Ha nem szeretnétek a sokadik pohár- vagy étkészletet, esetleg az ízléseteknek nem megfelelő lakberendezési tárgyat kapni, készítsetek nászajándéklistát, amiről a meghívottak válogatni tudnak. Célszerű erre különböző árkategóriájú holmikat összeválogatni az egészen apróktól az értékesebbekig, a hagyományos esküvői kellékektől az első közös otthonotok berendezési tárgyaiig.

Esküvői kellékek az emlékek megörökítésére

Minden esküvőnek megvannak a kellékei, akár hagyományos, akár modern vagy tematikus esküvőt szerveztek. A Nagy Nap megörökítése szinte már kötelező, de persze ki ne szeretné akár évekkel később is visszanézni azokat a boldog, jelentőségteljes pillanatokat? 

Elmaradhatatlan esküvői kellék a vendégkönyv, amelybe a násznép tagjai írják a párnak szánt jókívánságaikat, tanácsaikat. Azonban ezek a vendégkönyvek sokszor elsüllyednek a könyvespolcon a könyvek sokaságában. De van ennél személyesebb és modernebb, papíron és tollon túli megoldás is, az úgynevezett alternatív vendégkönyv. Ennek is több fajtája létezik, azonban ezek mindegyike kivétel nélkül egyfajta lakásdekorációként használható. Így az esküvőtök napjára nemcsak akkor emlékeztetnek, amikor előássátok a többi emlékkel együtt, hanem nap mint nap, amikor például a falra vagy polcra pillantva meglátjátok a kedves emléket.

Szívbedobós képkeret, mint alternatív vendégkönyv

Az Esküvő Shop kínálatában a hagyományostól eltérő esküvői kellékeket találhattok, így homokceremónia szetteket, alternatív vendégkönyveket, mint például az ujjlenyomatos fa vagy a szívbedobós képkeret, illetve egyéb termékeket.

A szívbedobós képkeretet esküvőtök tematikájához, színeihez szabhatjátok, hiszen mind a képkeret, mind a háttér, illetve a bedobós szívek színei is széles színpalettáról választhatók. A bedobós szívek szolgálnak a násznép neveinek, rövid üzeneteinek megörökítésére. A bedobós képkeret egyedi színű és mintás hátlapjára kéréseteknek megfelelően felkerülhet az ifjú pár neve, valamint a házasságkötés dátuma.

A szívbedobós képkeretet a hagyományos vendégkönyvhöz hasonlóan célszerű az esküvőtökön jól látható helyen elhelyezni, például egy külön asztalkán az étkezés helyszínén a bejáratnál, továbbá külön felhívni rá a vendégek figyelmét. De jó ötlet lehet valamiféle interaktív játék keretében rávenni a vendégeket a kitöltésére, így egyrészt biztos lesz a végeredmény, és nem egy üres vendégkönyv marad az esküvő utánra, másrészt a résztvevők is jól szórakoznak. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.