1p

Pedig a Nobunak amúgy kifejezetten jól ment.

A koronavírus miatt bekövetkezett márciusi leállás óta havonta közel 10 millió forintot bukott Vajna Tímea étterme, a Nobu, írja a Blikk.

Azért ilyen hatalmas léptekű az összeg, mert az üzlethelyiség bérleti díja is igen magas az Erzsébet téri Kempinski Hotelben működő vendéglőnek, ráadásul a profi konyhai csapat bérét is állni kell.

Az étterem normál helyzetben egyébként nagyon jól muzsikál, tavaly 1,3 milliárdos bevételt hoztak össze.

A kényszerű bezárás után a Nobu is átállt házhozszállításra, most pedig, az enyhítés után ők is újranyitottak, de a régi forgalom valószínűleg még jó ideig nem áll vissza itt sem, mert a vendégek még tartanak a vírustól.

Vajna Tímea fánkozója, a 2016. októberében nyitott Mr. Funk nem élte túl a koronát, áprilisban jelentették be, hogy végleg bezárnak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!