<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Pedig a Nobunak amúgy kifejezetten jól ment.

A koronavírus miatt bekövetkezett márciusi leállás óta havonta közel 10 millió forintot bukott Vajna Tímea étterme, a Nobu, írja a Blikk.

Azért ilyen hatalmas léptekű az összeg, mert az üzlethelyiség bérleti díja is igen magas az Erzsébet téri Kempinski Hotelben működő vendéglőnek, ráadásul a profi konyhai csapat bérét is állni kell.

Az étterem normál helyzetben egyébként nagyon jól muzsikál, tavaly 1,3 milliárdos bevételt hoztak össze.

A kényszerű bezárás után a Nobu is átállt házhozszállításra, most pedig, az enyhítés után ők is újranyitottak, de a régi forgalom valószínűleg még jó ideig nem áll vissza itt sem, mert a vendégek még tartanak a vírustól.

Vajna Tímea fánkozója, a 2016. októberében nyitott Mr. Funk nem élte túl a koronát, áprilisban jelentették be, hogy végleg bezárnak.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.