<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Május óta Bogár Roland koordinálja a társaság ingatlanbefektetési üzletágát.

2021. májusi hatállyal új ingatlanbefektetési igazgató csatlakozott a Diófa Alapkezelőhöz Bogár Roland személyében, aki a cég által kezelt ingatlanportfólióval kapcsolatos tevékenységeket, így a kezelt portfóliók vagyonkezelési, alapkezelési, bérbeadási és befektetési tevékenységeit fogja koordinálni. Az új igazgató, aki korábban az Indotek Csoportnál tranzakció menedzsment vezetőként tevékenykedett, ezen felül a Diófa Alapkezelő jövőbeni tevékenységének, különösen annak ingatlanstratégiai irányainak kialakításában is kiemelt szerepet fog kapni.
 
Bogár Roland tizenhárom éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik, pályafutása során közel másfél milliárd euró értékben vett részt ingatlantranzakciókban Magyarországon, illetve a régió több országában. 2004-ben szerzett diplomát az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán vállalati pénzügy szakirányon, ezt követően a CIB Bank nagyvállalati finanszírozási üzletágánál helyezkedett el. Ingatlanpiaci pályafutását 2008-ban kezdte meg a Colliers International budapesti irodájánál, ahol kezdetben ipari és logisztikai ingatlanok, valamint fejlesztési telkek eladásával és bérbeadásával, később pedig befektetési ingatlanok értékesítésével foglalkozott. 2016-ban csatlakozott az Indotek Csoporthoz, ahol tranzakció menedzsment vezetőként részt vállalt a cégcsoport intézményi befektetési üzletágának kialakításában, illetve a cégcsoport nemzetközi befektetési tevékenységének felépítésében.

“Ingatlanbefektetési igazgatóként az elsődleges célom, hogy továbbra is kiemelkedő és stabil hozamokat biztosíthassunk a Diófa Alapkezelő befektetői számára.”

– mondta Bogár Roland, a Diófa Alapkezelő ingatlanbefektetési igazgatója. Hozzátette: “Reményeim szerint az ingatlanpiacon megszerzett tudás, valamint a Diófa befektetői csapatának szakértelme erőteljesen hozzájárul majd a társaság további dinamikus piaci növekedéséhez.”

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.