<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az üzemanyagok hatósági árának eltörlése utáni napon, szerdán arra voltunk kíváncsiak, egyetértenek-e az autósok a kedd éjjel meghozott döntéssel, és a megemelkedett üzemanyagárak miatt változtatnak-e autóhasználati szokásaikon. Érdekes válaszokat kaptunk arra a kérdésünkre, hogy szerintük ki a felelős az elmúlt napokban beütött üzemanyaghiányért, és az is kiderül, az ismert szociológus mit gondol a kialakult helyzetről.

Mint arról kedden éjjel lapunk is beszámolt, a kormány rendkívül rövid határidővel kivezette a tavaly november közepe óta a magántulajdonban levő személyautókra érvényes literenként 480 forintos üzemanyagár-sapkát.

A rendelkezést bejelentő Kormányinfón jelen volt Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója, aki közölte, a hazai olajcég kútjain a 95-ös oktánszámú benzinért literenként 641, míg a dízelolaj literjéért 699 forintot kérnek. Ez azonnali 33, illetve 45 százalékos drágulást jelentett.