1p

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

Az euró jegyzése este hat óra előtt 396,67 forinton állt a kora reggeli 395,24 forint után, a dollár jegyzése 368,62 forintra ment fel 365,84 forintról, a svájci franké pedig 412,26 forintra emelkedett 408,39-ről.

A forint a hétfői kezdés óta gyengült, 1,3 százalékkal az euró, 1,7 százalékkal a dollár és 2,0 százalékkal a svájci frank ellenében.

A júniusi kezdés óta 1,8 százalékkal gyengült a forint az euróval, 2,6 százalékkal gyengült a dollárral és 3,7 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben. (MTI)

Merthogy estére gyengült
Merthogy estére gyengült
Fotó: Depositphotos

További friss árfolyamokat itt találhat, laptársunk, a Privátbankár részletes elemzéseit pedig itt olvashatja a témában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!