2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana lesz Budapest déli alpiacán.

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a Futureal Csoporthoz tartozó HelloParks fejlesztésében. A 60 000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. 

A HelloParks által fejlesztett épület magas áramkapacitása révén hűtő- vagy gyógyszerraktár létesítésére is alkalmas
A HelloParks által fejlesztett épület magas áramkapacitása révén hűtő- vagy gyógyszerraktár létesítésére is alkalmas
Fotó: Futureal

A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak – érvelt a vállalat a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Az épületben nagy méretű, 15.000 négyzetméteres egybefüggő területek lesznek, a 12 méteres belmagassága és cross-dock opciója elsősorban logisztikai szolgáltatók, csomagküldő szolgálatok, szállítmányozó társaságok, valamint e-kereskedő és fullfilment vállalkozások számára készül.

Az alsónémedi fejlesztés keretében a vállalat már a nyolcadik épületét fejezi be, amivel a cég kevesebb mint négy év alatt összesen 368.000 négyzetméternyi ipari területet valósít meg. Ezzel az eredménnyel a harmadik legnagyobb portfólióval rendelkező ipari fejlesztővé vált Magyarországon.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!