2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Megvásárolhatják a régi Dürer Park irodaházait, amelyekbe a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Magyar Fejlesztési Bank és több másik állami cég dolgozói költözhetnek be.

A befejezéséhez közeledik a Dürer Befektetési Kft. gigaprojektje Zuglóban - írja a 24.hu. A Garancsi István érdekeltségébe tartozó Market és az Orbán Viktor vejéhez, Tiborcz Istvánhoz közeli Főnix Magántőkealap által jegyzett cég két hatalmas irodaházat építtetett az Ajtósi Dürer sor és az Abonyi utca által közrezárt 3,7 hektáros területre.

A lap emlékeztet arra, hogy az ingatlanügylet előkészületei a nyilvánosság kizárásával zajlanak 2022 óta, jóllehet az állam 80 milliárd forintot már ki is fizetett a beruházónak. A teljes vételár 120 milliárd forint lehet. Ez a második olyan nagy magánberuházás Zuglóban, melybe beszáll az állam: a Bayer Bosnyák téri építkezésébe 244 milliárd forintot pumpáltak utólag a költségvetésből.

Az épületek mellől tavasszal bontották le az utolsó állványokat, az elmúlt hetekben pedig már az épületbelsők kialakításán dolgoztak az egyik minisztérium, illetve több állami szervezet előre leadott megrendeléseinek és igényeinek megfelelően. A Városliget melletti irodaház előnyeit a Nagy Márton vezette Nemzetgazdasági Minisztérium dolgozói élvezhetik majd. A tárca mellé költözhet az előkészítést végző MNV és a Magyar Fejlesztési Bank is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!