1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Sikerült eladni Korda György és Balázs Klári villáját.

Másfél év után sikerült eladnia Korda Györgynek és Balázs Klárinak a II. kerületi Korda-villát – értesült a Blikk. A korábban 780 millió forintért kínált 1500 négyzetméteres, 22 szobás ingatlant és a hozzá tartozó telket egy orosz származású, de Magyarországon élő milliárdos üzletember, Timur Rahimkulov egyik cége vásárolta meg.

Az új tulajdonos a Gorod Pro Kft., amelynek tulajdona Timur Rahimkulov, aki 172,8 milliárdos vagyonával a 11. leggazdagabb Magyarországon a Forbes listája szerint, és akinek apja Megdet Rahimkulov, Vlagyimir Putyinhoz közel álló, korábban szintén Magyarországon élő üzletember.

Korda György a lapnak elismerte, hogy eladták a villát, ami szerinte jó kezekbe került, mint idézték: “igazán rendes új tulajdonossal sikerült megegyeznünk”.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!