<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A termékeken szereplő címkék szerepe sokszor túlmutat az egyszerű tájékoztatáson és fontos biztonsági elemnek számítanak.

A termékeken szereplő címkék elsődleges célja az, hogy tájékoztassa a fogyasztókat a megvásárolandó árucikk tulajdonságairól, összetételéről, a gyártó személyéről. Az élelmiszereknél ezen túl fel kell tűntetni az összetevőket és az eltarthatóságot is. Miközben a termékek előállítói az információk özöne helyett sokkal inkább egy karakteres megjelenést szeretnének adni a portékájuknak. A csomagoláson szereplő etikett címke tehát meg kell hogy feleljen a marekting és az értékesítő csapat elvárásainak, és erősen képviselje a brandet, de ezen túl a (kötelező) informálásról is gondoskodnia kell. A címkék kapcsán ugyanakkor van egy harmadik szempont is, ez pedig a biztonság.

Nem az számít ugyanis, hogy egy vállalat milyen iparágban működik, milyen termékeket gyárt. Lehet ugyanis az a cég élelmiszeripari, orvosi, vagy akár elektromos berendezések gyártója, annak érdekében, hogy biztosítsák és bizonyítsák azt, hogy a termékek lezárva maradtak, és nem nyúltak hozzájuk, miután elhagyták a termelés helyét valamilyen eszközt kell használni. Ezek lehetnek erre a célra gyártott gyűrűk vagy biztonsági címkék.

Ezeket úgy tervezték, hogy megakadályozzák a jogosulatlan hozzáférést. A lezárható vagy biztonsági címkék teszik teljesen nyilvánvaló, ha valaki vagy valami megpróbálta felnyitni a csomagolást, esetleg a terméket magát. A biztonsági címke felé tehát többféle követelmény van: semmiképpen sem lehet eltávolítható etikett címke, viszont célszerű közel annyira ellenállónak (pl. időjárásálló címkék) kell lennie, mint a csomagolásnak.

A biztonsági szempontoknak a címke úgy tud megfelelni, ha jól látható nyoma lesz minden olyan kísérletnek, amikor megpróbálják eltávolítani a címkéket. Fontos továbbá a biztonság szempontjából, ha a címkék (legalább nyomdai megoldással) biztonsági elemeket tartalmaznak, ami segít kiszűrni a nem valódi termékeket. A hamisításjelző vagy biztonsági címkék ugyanis nagy értéket adhatnak egy márka integritásának. Nem véletlen, hogy a termékeket igen gyakran látják el ilyen etikett címkével,világszerte sokan használják ezeket a megoldásokat a cégek és szervezetek.

Ajánlatunk:
Avery univerzális etikett címkék
Avery színes univerzális etikett címkék
Avery azonosító etikett címkék
Avery visszaszedhető etikettek
Avery színes univerzális etikett címkék
Avery azonosító etikett címkék
Avery visszaszedhető etikettek

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.