2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Bódis Kriszta a Tisza Párt alelnökének ATV-s esete nyomán bojkottálja a televíziót.

„Nem kapott túl sok nyilvánosságot eddig sem az írói, sem a civil munkám egyik televízióban sem az elmúlt 14 év alatt, egyik csatornát se érdekelte a Van Helyed, a filmjeim vagy a könyveim, díjak ide vagy oda, csak néha lettem meghívva érdekes színfoltnak a Civil a pályán-ba is (az ATV egyik műsorába - a szerk.), de Magyar Péter ATV-s esete után arra az álláspontra jutottam, hogy bojkottálom az ATV-t”, jelentette be az író, pszichológus, dokumentumfilmes Facebook-oldalán.

Hozzátette: „Tudom, hogy sokan hiányolni fogjátok szerény próbálkozásaimat a Civil a pályán-ban, de majd találkozunk máshol." Korábban Rácz András történész is jelezte, hogy már egy ideje bojkottálja a csatornát, és a Tisza Párt alelnöke helyében ő is otthagyta volna az ominózus interjút.   

Mint ismert, Magyar Péter hétfőn élő adásban, egy szóváltás után kivonult az ATV Egyenes Beszéd című műsorából, amelyet Rónai Egon vezetett. A videót „egyébként” már több mint 850 ezren tekintették meg a YouTube-on.

A politikus később többek között jelezte, hogy bojkottálni fogja a televíziót, amely szerinte "a Fidesz házitelevíziója”. Az ATV valótlannak tartja a vádat, és azt állítja, hogy munkatársaikon nincs politikai nyomás. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!