1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Vajon indítanak nyomozást? És ha igen kit vagy kiket és mivel vádolnak? A Központi Nyomozó Főügyészség megszólal a hírhedt hangfelvétel ügyében - nézze élőben, mit mondanak.

Szerda délután jelentette be a Központi Nyomozó Főügyészség, hogy csütörtökön 10 óra 30 perckor sajtótájékoztatót tartanak "a volt igazságügyi miniszter magánbeszélgetését tartalmazó hangfelvétellel kapcsolatos nyomozásról", azaz arról a hangfelvételről, amelyet Magyar Péter adott át az ügyészségnek, és amelyen Varga Judit akkori igazságügyminiszter arról beszélt, hogy Rogán Antalék hozzáférhettek, illetve manipulálhatták a Schadl-ügyként elhíresült nyomozás anyagait.

Ugyan már a megfogalmazás ("magánbeszélgetését tartalmazó") sem azt sejteti, hogy az ügyészség keményen nekimenne az ügy kormányzati szereplőinek, és ez persze egyébként is meglepő lenne, azért biztosan érdekes dolgok fognak elhangzani a sajtótájékoztatón, amelyet itt is követhet élőben.

Frissítés: megvan az ügyészség döntése a nyomozás lezárásáról - itt találja részleteket >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!