2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A miniszter szavaiból legalábbis erre következtettek.

A vg.hu cikke szerint múlt csütörtökön Nagykanizsán kampányolt az építési és közlekedési miniszter, itt beszélt arról, hogy

a magyar kormánynak Zalaegerszeg és Nagykanizsa egyformán fontos, ugyanakkor a zalaegerszegieknek is támogatniuk kell Nagykanizsa fejlesztését.

A miniszter meglepetést okozott
A miniszter meglepetést okozott
Fotó: Facebook/Lázár János

Mint mondta, jelenleg két nagy projekten dolgoznak, az egyik a déli elkerülő tervezése, amelyet ő maga indított el, és a beruházásért személyes garanciát is vállal, a másik pedig Zalaegerszeg bekötése a gyorsforgalmi hálózatba.

A cikk szerint a miniszter úgy fogalmazott,

a leggyorsabb, legolcsóbb és legjobb út Zalaegerszegről Budapestre Nagykanizsán át vezet, én ezt támogatom és ezt tartom elsőként megvalósíthatónak

A portál értelmezése alapján ezzel félreérthetetlenül utalt arra, hogy ez a 74-es út négysávosítását, és nem a 76-os út fejlesztését jelenti, ez utóbbit akkor fogják megvalósítani, „ha még több pénzük lesz”.

A vg.hu emlékezetett, Lázár kijelentése azért meglepő, mert 2023 decemberében ő maga harangozta be a 76-os út kétszer két sávos autópályává történő bővítését, azaz Zalaegerszeget az M7-es autópályával összekötő M76-os beruházást. A mostani kijelentése alapján azonban ezt a tervet vélhetően elvetette a szaktárca – legalábbis egy időre.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!