2p

Magyar Péter szerint is Szentkirályi Alexandrát a Fidesz vissza fogja léptetni Vitézy Dávid javára.

Hiába szabta meg a köztévé, hogy miről beszélhet majd a rendelkezésére álló nyolc percben a vita alatt, ő arról fog beszélni, ami szerinte a magyar emberek problémája. „És hogyha ezért kizárnak, akkor majd vállalja a felelősséget Rogán Antal és Papp Dániel, egyértelmű lesz, hogy propagandisták, amit egyébként eddig is tudtunk” – mondta az ATV Heti Napló című műsorában Magyar Péter.

Beszélt arról, hogy nem tud jó szívvel senkit támogatni a főpolgármester-jelöltek közül, és arra  számít, hogy Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára. A leendő városvezetéssel csak ügyek mentén működne együtt, példaként említette, hogy gyalogoshidat kellene építeni a Dunára, amely ha elkészül, „akkor lehetne akár újra az autósoké a Lánchíd”.

Elmondta azt is, hogy 5-6 képviselő már bizonyosan elég ahhoz – és nyilván Vitézynek is lesznek képviselői –, hogy se a DK-nak, se a Fidesznek ne legyen többsége. Nem élt már együtt Varga Judit és Magyar Péter, amikor a volt felesége igazságügyi miniszterként ellenjegyezte a kegyelmi kérelmet – jelentette ki a Tisza Párt alelnöke, hozzátéve, hogy szerinte Varga Judit sem tudott arról, hogy mekkora jelentőségi ügyről van szó.

Magyar reagált arra, amit Orbán Viktor a Blikknek adott interjúban mondott. A miniszterelnök túlzásnak tartja Varga Judit közélettől való visszavonulását, és állítása szerint rendszeresen egyeztet korábbi miniszterével. Magyar szerint Orbán ezelőtt sem egyeztetett Varga Judittal, és most sem teszi ezt. „Szerintem ez egy töltelékmondat volt, azt akarták kimutatni, hogy Magyar Péter nem számít, mert arról is beszél, hogy velem alig találkozott és alig beszélt” – mondta Magyar.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!