2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Országjárásra indult Orbán Viktor, a Fidesz EP-kampányának első állomásaként egy veszprémi kistelepülésre ment, és éppen egy olyan magtárban szónokolt Brüsszel elfoglalásáról, amely 230 milliós EU-s támogatásból épült.

Orbán Viktor legnagyobb titokban készült a június 9-i európai parlamenti választási kampány startjára, így csak legfrissebb Facebook-bejegyzéséből lehetett megtudni, hogy országjáró kampánykörútba kezdett.  

Ahogy a kapmány-nyiítót, úgy a kampánykörút állomásai sem nyilvánosak - legalábbis egyelőre. A hétfői program nem szerepelt az MTI programajánlójában sem, ahol pedig a kormányfő hivatalos programjait feltüntetik. 

Orbán Facebook-posztja sem vitte túlzásba az információközlést, mert csak annyit írt: “Országjárás, első állomás. Nemesgörzsöny.” A fotó egy magtárban egy nagy halom gabona előtt készült, ahol kisebb hallgatóság előtt szónokol Orbán Viktor.  A képfeliratból pedig látható, hogy 

a kormányfő a Fidesz EP-választási kampánynyitóján bevezetett, “Csak a béke! Csak a Fidesz” szlogennel tudatta: “A kampányt berúgtuk”. 

Ahogy arról Orbán már korábban is beszélt, a mostani választás célja, “Brüsszel elfoglalása”.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!