2p

A Tisza Párt vezérével szemben eddig hatástalan a kormányzati propaganda.  

Magyar Péter eddig túlélte az ellene indított negatív kampány különböző formáit, jelentette ki Böhm Kornél a „Karaktergyilkosság - Lejáratás a gúnynévtől az álhírig” könyv szerzője, a Spirit FM Letöltendő című műsorában.

Nem találják rajta a fogást
Nem találják rajta a fogást
Fotó: Facebook

Mint mondta, a sikerhez egy központi tulajdonság megtalálása kell, azonban Magyar Péter esetében még nem alakult ki ilyen jellegű támadhatóság. Őt egyfajta „teflonarcúnak” nevezte a szakértő, aki jelenleg képes ellenállni a negatív kampányoknak, és szavazótábora mintha nem gyengülne a támadásoktól.

„Ezt úgy hívják a szakmában, hogy teflon face, azaz, hogy teflonarcúság. Nem tudni a receptet, de leperegnek az ilyen emberről a negatív kampányok. A saját szavazótáborában nem gyengíti a támadás. Bill Clinton az egyik példa erre, hogy nem fogott rajta semmilyen támadás. Túlélte a politikai gyilkossági kísérleteket. Most úgy tűnik, hogy Magyar Péter is ilyen. Legalábbis eddig ezt lehet elmondani róla”, véli  Böhm Kornél.

A Tisza Párt támogatottságát a közvéleménykutatók mintegy 25 százalékra mérték a biztos pártválasztók körében.

A történések hátterével és a kormány pánikreakciójával a Klasszis Média szubjektív műsorában, az Ez Viszont Privátban is foglalkoztunk:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!