2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A miniszter érintettségére egyelőre az ügyészség nem talált bizonyítékot, a nyomozás azonban egyre csak húzódik. 

A Telex kérdésére megerősítette a Budapesti Rendőr-főkapitányság, hogy továbbra is hűtlen kezelés gyanújával nyomoznak Schadl György és Grécs László korrupciós kapcsolata miatt. Mindez azért érdekes, mert ez az ügy, amelybe a sokkal nagyobb visszhangot kapott Schadl-Völner-féle eljárástól elkülönítették a Tóniról, Barbaráról és Ádámról szóló beszélgetést, ez pedig így kikerült annak nyomozati anyagából.

Vajon mit gondol Rogán Antal?
Vajon mit gondol Rogán Antal?
Fotó: MTI

A cikk hozzáteszi, mindez azért aktuális, mert Magyar Péter március 26-án közzétett hangfelvételében Varga Judit még igazságügyi miniszterként beszél arról, hogy Rogán Antalék kihúzatták magukat a Schadl-Völner-ügyből.

Csak húzódik

A portál emlékeztet, az elhíresült „Tóni, Barbara, Ádám”-hangfelvételen Schadl György és Grécs László beszélget, és itt kerül szóba egy bizonyos 35 év is, amely a sajtóhírek szerint arról szólhatott, hogy Schadl egy 35 éves dögszállítási koncesszió kiadását akarhatta elérni Rogán Antalnál. Grécs volt annak a privát mentőszolgálatnak a vezetője, amelynek Schadl papíron átengedte autója üzemeltetését, amivel így szirénát és kék villogót használva szabadon száguldozhatott és parkolhatott tilosban – tette hozzá a Telex.

Azt egyébként az ügyészség megerősítette, hogy a három keresztnéven említett ember valóban Rogán Antal, felesége, valamint Nagy Ádám, a miniszter kabinetfőnöke, állításuk szerint nincs arra bizonyíték, hogy érintettek a Schadl-Völner-ügyben.

Ami viszont biztos, az az, hogy Schadl és Grécs ügyében továbbra is folyik a nyomozás hűtlen kezelés miatt, és miután ezen ügy része az ominózus „Tóni, Barbara, Ádám”-hangfelvétel is, így minden bizonnyal Rogán Antal sem teljesen nyugodt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!