2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Kéri László szerint Orbán Viktorban már nincs meg a kellő önkorrekciós képesség.

A Fidesznek sokkal több félnivalója van Magyar Péter országjárása miatt, mint az elsőre látszik, mondta Kéri László a Magyar Hangnak adott interjúban.   

A politológus, szociológus szerint a Tisza Párt vezérének megjelenése és sikere ugyanis a keresztény középosztály lázadását mutatja. Ez a réteg régen a kormánypárt alapvető bázisa volt, de elveszítették a bizalmukat, miután Orbán Viktorék „lefeküdtek az oroszoknak és nem tudják megemészteni, hogy a Fidesz hatalomgyakorlása mára leegyszerűsödött a vagyon harácsolására”.

Kéri László beszélt arról is, hogy a régi Orbán Viktornak – akit ő ismert – nem okozott gondot pragmatikusan stratégiát váltani, ha a helyzet úgy kívánta. Mostanra viszont már nincs meg benne a kellő önkorrekciós képesség, saját személyes és pillanatnyi politikai érdekét nem képes megkülönböztetni az országos érvényű stratégiáktól.

Nem zárja ki, hogy ha jól sikerül a mozgósítás, és elégedettek lesznek az eredménnyel, arra jutnak, nincs nagy gond, hiszen az eredmény őket igazolja. – Akkor viszont nagyobb lesz a 2026-os bukás – mondta. Egy másik forgatókönyv, hogy gyenge választási eredmény esetén felmerül a Fideszben: váltani kell, és ha erre Orbán Viktor nem képes, akkor innentől nem ő fogja egyedül meghatározni az új stratégiát, a fiatalabb generáció követel helyet magának. A miniszterelnök rövidesen nyugdíjas korú lesz, ők viszont még szeretnének hatalmon maradni.

Lesz hangjuk a Lázároknak és a többieknek – fogalmazott Kéri László, hozzátéve, hogy az Orbán Viktor mögött álló erők is elgondolkodnak, meddig érdemes a jelenlegi miniszterelnököt finanszírozni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!