1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Besenyei Péter Red Bull-os gépe zuhant le Martonvásárnál, Szingapúr volt magyar nagykövete az egyik áldozat.

Újabb részletek derültek ki a Martonvásár és Ráckeresztúr között lezuhant sportrepülő balesetéről. A gép roncsait megtalálták, és az is kiderült, hogy egy testvérpár halt meg, az egyik áldozat az egykori szingapúri nagykövet - írja a Kékvillogó.hu, bár a Police.hu még nem erősítette meg a hírt.

Az információk szerint Besenyei Péter Red Bull-os repülőgépe zuhanhatott le tegnap Martonvásárnál
Az információk szerint Besenyei Péter Red Bull-os repülőgépe zuhanhatott le tegnap Martonvásárnál
Fotó: Youtube

Vasárnap délelőtt fél 11-kor érkezett a bejelentés a katasztrófavédelemhez, hogy eltűnt egy kisrepülőgép a radarról Martonvásár közelében, és feltehetően lezuhant. Az érdi, törökbálinti, martonvásári tűzoltók 4 járművel, 20 emberrel keresték az eltűnt gépet. 

Egy nappal előtte a Magyar Honvédség azt közölte Facebook-oldalán, hogy már szombat délelőtt keresnek egy eltűnt kisrepülőgépet Martonvásár környékén, az akcióban pedig részt vett az MH légi kutató-mentő szolgálata is. 

A baleset következtében a légi járműben utazó két férfi a helyszínen meghalt. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!