1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Védelmi Tanács ülése után születhetett meg erről a döntés. 

A Magyar Nemzet értesülése szerint a Védelmi Tanács ülése után elrendelték a terrorkészültség magasabb fokozatra emelését Magyarországon, ezt maga Orbán Viktor kérhette.

A portál cikke szerint mindez a gyakorlatban intenzívebb titkosszolgálati információcserét, szigorúbb védelmet jelent a kiemelt létesítményeknek és állami vezetőknek, illetve megerősített rendőri jelenlétet a közterületeken, a tömegrendezvényeken, valamint a zsidó felekezethez tartotó intézményeknél.

Katonák is lehetnek az utcákon?
Katonák is lehetnek az utcákon?
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A készültség megemelését a lakosság is érzékelheti, ez elsősorban abban merül majd ki, hogy több fegyveres járőrrel találkozhatunk majd a nagyvárosokban a közterületeken, illetve a tömegrendezvényeken is szigorúbb biztonsági intézkedések jöhetnek – derült ki végül a cikkből.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!