1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A külgazdasági és külügyminiszter örül a magyar sikernek.

A horvátországi magyarok ismételten erőt mutattak, így Jankovics Róbert lesz a harmadik legnagyobb legitimációval rendelkező képviselő a horvát parlamentben – írta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön közösségi oldalán. Szijjártó Péter Facebook-oldalán gratulált Jankovics Róbertnek, és sok sikert kívánt a magyar érdekek képviseletéhez.

A választást – mint arról az ugyancsak a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár beszámolt – a jobboldali kormányzó Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) nyerte a Szociáldemokrata Párt (SDP) előtt, de nem tudott abszolút többséget szerezni a horvát parlamentben, a Száborban.

A Privátbankár a közelmúltban interjút is készített a magyar külgazdasági és külügyminiszterrel, melyet ide kattintva olvashatnak >>

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!