2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A főpolgármester elsőként lapunknak reagált.

Mint arról beszámoltunk, a Magyar Nemzet birtokába került az a feljelentés, amelyet az OTP Bank Nyrt. tett ismeretlen tettes ellen, hamis magánokirat felhasználása miatt Karácsony Gergely 99 Mozgalma ügyében. 

Emlékeztettek, hogy a Karácsony Gergely kampánycéljaira létrehozott, azt finanszírozó egyesület már korábban a hatóságok látókörébe került. A Magyar Nemzet július 7-én számolt be arról, hogy a NAV nyomoz az ügyben. 

"A 99 Mozgalom előválasztási kampányának az ügye a magyar politikatörténet leggazdagabban vizsgált ügye" - reagált lapcsoportunk szerda délutáni Klasszis Klubjában a sajtóhírre Karácsony Gergely.

Mint hozzátette, az összes hatóság ezzel fog foglalkozni a következő hónapokba.

"Erre fel vagyok készülve" - jegyezte meg, majd elmondta: sok 100 milliárd közpénzzel gazdálkodnak és még a szőrszálhasogatók sem találtak semmit azt illetően, hogyan gazdákodnak a közpénzzel, erre kreálnak egy újabb ügyet.

"Ez az adománygyűjtés a jogszabályoknak megfelelően történt, másrészt egyetlen fillér közpénzt sem használtunk fel politikai célból" - tette hozzá. 

"Nem tudjuk, mit jelentett a bank. A bank álláspontjaként azonosított pontokkal szögesen ellentétes dokumentumokat juttattunk el a számlavezető bankunkhoz" - jelentette ki a főpolgármester. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!