TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A controlling azon szakterületek egyike, mely folyamatos változáson megy ma is keresztül. Gyakran napirendre tűzi küldetése, funkcióköre, feladatai újradefiniálását, mivel az üzleti-piaci környezet, a menedzsment koncepciók és divatok újabb elvárásokat, követelményeket fogalmaznak meg vele szemben.

3. Nem a módszerek egységesítése, hanem a sokféleség kezelése a cél.

"Mindez már a párbeszéd olyan atommáglya szerű ábrázolásához vezet, mint amit az alábbi ábrán látunk. Itt sürgősen hozzá kell tenni, hogy ábránk nem végleges. Arra további elliptikus párbeszéd elemek is feliratkozhatnak és ha ezek párbeszédét megengedjük, akkor egy új, az eredetinél jóval átfogóbb, a valóságot sokkal jobban lefedő körszerű alakzathoz jutunk. Ez a kontrolling azon fejlődését illusztrálja, amely épp a különböző menedzsment technikák párbeszédén keresztül bontakozik ki." (Boda _ Csanádi - Pál)

A koncepció központi eleme a vállalati vezetők és munkatársak diszkurzív gyakorlata, amely a menedzsment technikákban és hatásokban ölt testet. A vállalati komplexitást a párhuzamosan érvényes perspektívák összhangjának megteremtésével és fenntartásával kezeli.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.