2016. december 1. 14:13

Lázár János a mai Kormányinfón azt mondta, a kormány vitába száll a hatósági ár kivezetése ellen.

A kormány intenzíven részt vesz az unió hatósági energiaárak kivezetését célzó javaslatának vitájában és meg kívánja akadályozni azt - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Lázár János kifejtette, hogy Európai Bizottság felvetése alapjaiban érintené a magyar rezsicsökkentést, amit az áram és a gáz hatósági ára biztosít.

Kérdésre beszámolt arról is, hogy a kormány nem személyi ügyként tekint Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök lemondására, abban érdekelt, hogy a jövő évi világbajnokság minél sikeresebb legyen. A balhé nem kedvez a fejlesztéseknek és hátrányosan befolyásolhatja az egyéni teljesítményeket is - mondta, a leendő elnök feladataiként meghatározva, hogy vb-rendezői ambíciói mellett a vidéki egyesületekkel is foglalkozzon.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.