2011. január 27. 08:57

Kilépett a holland ING Bank NV Magyarországi Fióktelepe a Magyar Bankszövetségből - erősítették meg a Magyar Hírlapban csütörtökön megjelent hírt.

A holland bank magyarországi fiókja 2011. január elsejei hatállyal szüntette meg tagságát - közölték csütörtökön a Magyar Bankszövetségnél.

A Magyar Hírlap azt írta: "úgy tudjuk, a holland tulajdonban lévő pénzintézet menedzsmentje "kidobott pénznek" tartja a tagsági díjat, miután gyengének ítéli meg a szakmai szervezet érdekérvényesítő képességét".

MTI

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!