2011. január 27. 08:57

Kilépett a holland ING Bank NV Magyarországi Fióktelepe a Magyar Bankszövetségből - erősítették meg a Magyar Hírlapban csütörtökön megjelent hírt.

A holland bank magyarországi fiókja 2011. január elsejei hatállyal szüntette meg tagságát - közölték csütörtökön a Magyar Bankszövetségnél.

A Magyar Hírlap azt írta: "úgy tudjuk, a holland tulajdonban lévő pénzintézet menedzsmentje "kidobott pénznek" tartja a tagsági díjat, miután gyengének ítéli meg a szakmai szervezet érdekérvényesítő képességét".

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.