2007. szeptember 28. 15:04

Az OMV osztrák olaj- és gázipari vállalat tiltakozásának adott hangot pénteken a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által rá kiszabott 25 millió forintos bírság miatt, és bejelentette, hogy minden lehetséges jogi eszközt igénybe vesz a döntés megváltoztatására.

Az OMV ellen olyan "gyorsított eljárást" folytattak le, amely nem tette lehetővé, hogy a magyar és az európai uniós joggal összhangban kifejtse álláspontját, mondta el a cég szóvivője.

Az OMV határozottan visszautasította a vele szemben megfogalmazott vádakat, és hangsúlyozta, hogy a Mol-lal kapcsolatos szándéknyilatkozatával éppen hogy növelni kívánta a piac átláthatóságát, nem pedig manipulálni azt.

Mint arról az mfor.hu korábban beszámolt, a PSZÁF 25 millió forintra bírságolta az OMV-t a piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése miatt.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.