2007. szeptember 20. 08:49

Két új szaklapot indított útjára a CompLex Kiadó. Az Adóellenőrzés és a Munkaügyi ellenőrzés című periodikák a vizsgálatokra való felkészülésben segítik a vállalkozásokat.

A kezdetben 1600 példányban megjelenő kiadványok az APEH és az OMMF szakembereinek közreműködésével részletesen bemutatják az ellenőrzések módszertanát, elemzik a hatósági eljárásokat és bírósági ítéleteket, továbbá fórumot is kínálnak az érintetteknek - olvasható a szerkesztőségünköz eljuttatott sajtóközleményben.

A kiadványok részletesen bemutatják az ellenőrzések módszertanát, elemzik a hatósági eljárásokat. A kiadványok az olvasók elé tárnak jogerős hatósági döntéseket, bírósági ítéleteket. Lehetőséget, fórumot teremt, hogy az olvasók egymással is megosszák személyes tapasztalataikat.

Az Adóellenőrzés 24, a Munkaügyi ellenőrzés pedig 16 oldalas terjedelemben jelenik meg. A kapcsolódó internetes fórum és archívum október elsejétől lesz hozzáférhető. A lapok munkatársi, szerkesztői gárdájának tagjai többek között Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst & Young adószakértője, az Adó szaklapok szerkesztőbizottságának elnöke, Dr. Juhász István, az APEH Kiemelt Adózók Igazgatóságának igazgatója, az Adóellenőrzés lap szerkesztője, Papp István, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség elnöke.

Menedzsment Fórum