2007. szeptember 20. 08:49

Két új szaklapot indított útjára a CompLex Kiadó. Az Adóellenőrzés és a Munkaügyi ellenőrzés című periodikák a vizsgálatokra való felkészülésben segítik a vállalkozásokat.

A kezdetben 1600 példányban megjelenő kiadványok az APEH és az OMMF szakembereinek közreműködésével részletesen bemutatják az ellenőrzések módszertanát, elemzik a hatósági eljárásokat és bírósági ítéleteket, továbbá fórumot is kínálnak az érintetteknek - olvasható a szerkesztőségünköz eljuttatott sajtóközleményben.

A kiadványok részletesen bemutatják az ellenőrzések módszertanát, elemzik a hatósági eljárásokat. A kiadványok az olvasók elé tárnak jogerős hatósági döntéseket, bírósági ítéleteket. Lehetőséget, fórumot teremt, hogy az olvasók egymással is megosszák személyes tapasztalataikat.

Az Adóellenőrzés 24, a Munkaügyi ellenőrzés pedig 16 oldalas terjedelemben jelenik meg. A kapcsolódó internetes fórum és archívum október elsejétől lesz hozzáférhető. A lapok munkatársi, szerkesztői gárdájának tagjai többek között Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst & Young adószakértője, az Adó szaklapok szerkesztőbizottságának elnöke, Dr. Juhász István, az APEH Kiemelt Adózók Igazgatóságának igazgatója, az Adóellenőrzés lap szerkesztője, Papp István, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség elnöke.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.