2007. augusztus 15. 13:31

A Ford Motor Co. eladja indiai pénzügyi részlegét a Bears Stearns & Co. Inc. vállalatnak, amely az akvizícióval lép be az ázsiai ország piacára.

A Bear Stearns közel 22 millió dollárt fizet a Ford Automotive Finance-ért, jelentette a Reuters hírügynökség.

Az új tulajdonos 24,5 millió dollárt fektetne a pénzügyi vállalatba, hogy az megfeleljen az indiai szabályoknak, majd egy versenyképes pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó céget indítanának el.

Az indiai pénzügyi felügyelet szerint az országban 1050 külföldi intézményi befektető működik, és 32 vagyonkezelő társaság közel 99 milliárd dollárt kezel.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.