2007. július 16. 06:36

Akár évekig is őrizgethetjük még a legapróbb cikkek blokkját is, ha sikerül a pénzügyi tárcának valóra váltania az elképzeléseit. Egyelőre folyik a részletek kidolgozása, így csak annyit tudni: a feketegazdaság ellen új frontot kívánnak nyitni - írja a hétfői Világgazdaság.

A jövőben a magánszemélyeknek a vásárlások után meg kellene őrizniük az igazoló számlát, mert a boltból kilépve elkérheti és ellenőrizheti az APEH - ennek magyarországi bevezetését vizsgálja Pénzügyminisztérium.

A napilap információi szerint a minisztériumnak a szakmai részleteket kell kidolgoznia, azt, hogy milyen termékkörök vásárlása esetén lenne kötelessége a vevőnek megőrizni a nyugtát, milyen értékhatár felett mennyi ideig; ennek elmulasztása milyen szankciókkal járhat, illetve milyen törvényeket kellene ehhez módosítani, olvasható a Világgazdaságban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.