TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Összességében 13,5 millió forint bírságot róttak ki az APEH Észak-magyarországi Regionális Igazgatóságának operatív adóellenőrei a kereskedelmi és vendéglátó-ipari ágazatot érintő Csillagszóró II. ellenőrzés sorozatban - summázta az akció lezárását követően Tóth István Ferenc az igazgatóság szóvivője.

Az ellenőrzéssorozat hat hete alatt fokozottan vizsgálták az adóellenőrök a számla és nyugtaadási kötelezettség betartását, az árucikkek eredetét és a foglalkoztatás szabályszerűségét.

Az ellenőrzések fókuszában álltak a bevásárlóközpontok, a frekventáltabb piacok, vásárok, szezonális jellegű kitelepülések és elárusítóhelyek - mondta az MTI-nek kedden a szóvivő, hozzátéve azt is: a vizsgálatok kiterjedtek a színesfém-felvásárlókra, illetve autóbontókra is.

Az észak-magyarországi régió három megyéjében - Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád csaknem 100 helyszínén mintegy 400 vizsgálatot tartottak a revizorok, számos alkalommal a társhatóságokkal közösen.

Bírságokat elsősorban a fekete munka miatt róttak ki, de többen nem adtak számlát, nyugtát, húsz üzletet pedig bezárattak az ellenőrök - jegyezte meg Tóth István Ferenc.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.