TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Nehezebb gazdasági helyzetben inkább az olcsóbb megoldásokat keresik a fogyasztók, így az internet, azon belül is az ekereskedelem lehet a válság győztese - írja a Napi Gazdaság.

Míg a fejlett országokban magas az e-kereskedelem aránya, például az Egyesült Államokban 40 százalékot tesz ki részesedése a piacon, addig Magyarország elmarad a nyugati trendektől - mondta Géró Imre, szakértő. Ugyan rohamos iramban fejlődik az ágazat, a számadatok azonban még mindig csak egyszázalékos részesedést jelentenek.


A fizikai ádásvételt nem felváltja, hanem kiegészíti az online vásárlás, és ezzel együtt az e-marketing. A világhálón való megjelenés minden kereskedő számára előnyt jelent, főleg a kis- és középvállalkozók szólíthatnak meg új vevői köröket. A nagyobb és kisebb cégekkel egyaránt kapcsolatban álló Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) az elhelyezkedés nagyobb esélyét kívánja biztosítani az e-kereskedelem szakirány elindításával, melynek első végzősei fél év múlva kerülnek ki a főiskoláról - olvasható a Napi Gazdaságban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.