2007. július 30. 09:51

Új partnert nevez ki tranzakciós tanácsadási szolgáltatások területén az Ernst & Young, Michael Wahl 2007 óta dolgozik Magyarországon.

Michael Wahl

Michael Wahl több mint hét éve tevékenykedik a tranzakciós tanácsadási szolgáltatások (TAS) területen. Az Ernst & Young budapesti csapatához 2007. januárjában csatlakozott, miután 2004. októberétől 2006. decemberéig a san francisco-i iroda TAS csoportját irányította.

Ezt megelőzően az Ernst & Youngnál töltött 10 év alatt több, mint két évig a németországi irodánál a könyvvizsgálat területén dolgozott, majd a cég németországi TAS csapatának munkájában vett részt.

Michael Wahl kiterjedt tapasztalatokat szerzett az európai és egyesült államokbeli ügyfelek magántőke-befektetői megbízások terén.

Munkája során az állami és magán szektor stratégiai felvásárlók projektjeit vezette. Emellett széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a nemzetközi tranzakciók terén is, mint a gyógyszeripar (kiemelten a vegyi termékek előállítását), az informatikai (szoftver és hardver) ágazat, valamint a kiskereskedelmi és más termelési ágazatok.

A szakember diplomáját a Müncheni Műszaki Főiskolán szerezte. Emellett egyesült államokbeli könyvvizsgálói képesítéssel (CPA) rendelkezik és bejegyzett tagja az Amerikai Könyvvizsgálói Kamarának is (American Institute of Certified Public Accountants).

További karrier híreket olvashat Egyről kettőre rovatunkban.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.