2007. július 31. 08:56

Sólyom Péter személyében új vezető csatlakozott az Ernst & Young fúziók és felvásárlások csoportjához.

Sólyom Péter

A Budapesti Közgazdasági Egyetem elvégzése után Sólyom Péter egy évig az IBM Marketing Systems-nél dolgozott, az AIESEC csereprogram keretében a Usability & Human Factors Groupnál. Miután visszatért Magyarországra, a Közép-Európai Fejlesztési Társaság projektvezetője lett.

Ezt követően újra tanulmányainak szentelte az idejét: először a Johns Hopkins Egyetem bolognai központjában, majd a Pennsylvaniai Egyetemen a Wharton Schoolban tanult, ahol MBA címet szerzett. Ezt követően hat éven át dolgozott befektetési bankárként a Credit Suisse First Bostonnál, részben Londonban, részben Budapesten.

Az itt töltött időszak végén a CSFB termékeinek magyarországi, horvátországi és szlovéniai marketingjáért felelt, valamint hozzá tartozott az ügyfélkapcsolatok irányítása is a fent említett az országokban. Karrierjét a KPMG vállalati pénzügyi igazgatójaként folytatta, ahol szakterülete az M&A-el kapcsolatos tanácsadási megbízások beindítása és lebonyolítása volt.

Számos fontos megbízásban és projektben vett részt Sólyom Péter. Kiterjedt tapasztalatait nem csupán Magyarországon, hanem az egész közép-európai térségben szerezte, mind a fúziók és felvásárlások, mind a tőkepiaci ügyletek terén.

További karrier híreket olvashat Egyről kettőre rovatunkban.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.