<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Gőzerővel épül a felcsúti Hattyúk tava.

Hadházy Ákos, majd az ő nyomán az RTL Klub is ellátogatott Felcsútra, hogy megnézze, hogyan alakul a miniszterelnök szűkebb pátriájának legújabb fejlesztése. A képviselő mindenkit megnyugtatott:

"Hiába a megszorítások, a felcsúti Hattyúk tava gőzerővel épül. Sőt, a hattyú alakú, bizarr, a susnyákosban létrehozott pár négyzetméteres szigetre vezető híd már teljesen kész. A stilizált vízi madár farháti részébe vezető néhány lépcsőn elérhető a kilátó, amiből megtekinthető a 250 milliós EU-s pénzből épült záportározó gáton belüli nádas. Rövidesen elkészül a csupa üvegfalú vendéglő is, hasonlóan frenetikus kilátással."

Hadházy arra is felhívta a figyelmet posztjában, hogy eközben az országban számos beruházást állítottak le takarékossági okokból, de a 250 millió eurós uniós támogatásból és 1,5 milliárdos kormányzati támogatásból épülő projekt nem került ezek közé.

A helyszínre az RTL Klub is kilátogatott, így mozgóképen is megcsodálhatjuk a készülő hidat és a hozzá kapcsolódó fejlesztéseket.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.