1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Kevés a kereset, a dolgok pedig drágák - már Bulgáriában is jobb az élet?

A Népszava cikkében arról olvashatunk, hogy a 2023-as adatok szerint már Bulgária is megelőzte az egy háztartásra jutó fogyasztás tekintetében Magyarországot, ezzel immár az egész Unióban hazánkban költhettek a legkevesebbet az emberek.

2022-ben még Bulgáriát sikerült maga mögött tartania Magyarországnak, azonban a tavalyi, bő 17 százalékos infláció megtette a hatását, így tudott előzni Bulgária.

Az adatokat ismertető elemzők szerint a probléma az infláción túli elsődleges oka a hazai keresetek alacsony mivolta, euróban mérve a hazai átlagbér az EU-átlag felét sem éri el, vásárlóerőparitáson számolva is csak annak 64 százaléka.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!