1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Két történelmi fontosságú határozat.

Megjelent a Magyar Közlöny, benne pedig az Országgyűlés határozatai:

Az  Országgyűlés Novák Katalin köztársasági elnök 2024. február 11-én kelt írásbeli nyilatkozatában foglalt lemondását elfogadja.

- szól az egyik határozat.

 Az Országgyűlés az Alaptörvény alapján Dr. Sulyok Tamást köztársasági elnökké megválasztja. A megválasztott köztársasági elnök 2024. év március hó 5. napján lép hivatalba.

- ez pedig a másik.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!