2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Egy üres csehó, ami tulajdonképpen gasztronómiai bemutatóhely? Bizony.

A független képviselő ezúttal Kazárra látogatott, ahol rögtön két furcsaságba is beleszaladt. Posztjában elsőként a palóc gasztronómia „fellegvárát” mutatta be:

Ee az üres csehó (azaz "PALÓC GASZTRONÓMIAI BEMUTATÓHELY")  200 millióba (!) fájt Önöknek. Ennyi pénzt adott a Belügyminisztérium "GAZDASÁGÉLÉNKÍTŐ" programja a "PALÓC GASZTRONÓMIA TURISZTIKAI CÉLÚ BEMUTATÁSÁNAK FEJLESZTÉSÉRE" Kazár község önkormányzatának.

Nos, ebből csak a gazdaságélénkítés és a palóc gasztrónómia bemutatása nem jött össze. A "Laska Terasz" fantázianevű műintézmény ugyanis összesen szűk két évig üzemelt, tavaly szeptember óta zárva van. Az oldal posztjait ugyan az elmúlt hetekben letörölték, de a vendégértékelések megmaradtak. Ezekből kiderült, hogy a palócok leginkább hamburgert, gyrost és pizzát ettek (lehet, hogy ezek palóc ételek?). A beszámolók szerint néha azért lehetett laskát (palóc krumplilángost) is enni.... 

Annak, akinek Hadházy posztját látva megjött a kedve ahhoz, hogy kipróbálja a vendéglátóegységet, van egy jó hírünk: a képviselő egy „hamarosan” feliratot látott az éttermen, azaz elképzelhető, hogy újból kinyit majd.

Ez azonban még nem minden, az étterem csak a probléma egyik része, a képviselő szerint a nagyobbik gond a 650 millió forintért épített 12 fős bölcsőde. Ha ez még mindig nem lenne elég, Hadházy Ákos még egy felfedezést tett, állítása szerint

egy kamu civil szervezettel kamu "palóc bemutatóhelyre" felvettek 50 millió forintnyi EU-s pénzt, amiből munkásszállót épített a polgármester külföldi vendégmunkásoknak.

A független képviselő teljes posztját itt tudja megnézni:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!