TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Amikor mindenhonnan csak azt halljuk, hogy tombol az influenza, és persze tapasztaljuk is, hisz egyre több a beteg körülöttünk, akkor biztosak lehetünk benne, megindult az influenzaszezon fő időszaka. Van, aki védőoltással, van, aki a nagy tömegek kerülésével, és olyan is akad, aki házi praktikákkal próbálja átvészelni ezt a kellemetlen időszakot. Bármit is próbáljon az ember, egy biztos. Az erős immunrendszer ellenállóbb, nehezebben támadják meg a vírusok. 

Lehetőségek az egészségmegőrzésre

A megfelelő felszívódású táplálékkiegészítők jó megoldást nyújtanak a kimerült vitamin- és ásványi nyomelem készleteink feltöltésére. És honnan tudjuk, hogy miből van hiány? Bár személyenként változó, hogy mire van szükségünk, az viszont bizonyos, hogy január az a hónap, amikor a D-vitamin készletünk a leginkább megcsappan, pedig a megfelelő D-vitamin szint egészségünk egyik sarokpontja. Mit tehetünk?

A kiegyensúlyozott táplálkozás, nagy mennyiségű zöldség-, gyümölcsfogyasztás mellett jó hatással lehet a napozás is a D-vitamin készletünkre. A D-vitamin ráadásul nem csupán az immunrendszerünk erősítésében nyújt segítséget, de a kalcium és foszfor felszívódásában is jelentős szerepet játszik, csakúgy, mint az egészséges fog- és csontrendszer fenntartásában vagy az izomfunkciókban. 

Kellemest a hasznossal

Kinek ne esne jól a didergős, zord időben egy kis lélekemelő szoláriumozás? Persze a megfelelő szolárium krémek használata fontos, ha UV-fény alá szeretnénk feküdni. A gépek lelke viszont kétségtelenül a szoláriumcsövek. Elképesztő különbségekkel bírnak az egyes típusok, ahogy azt a Hollandimpex oldalán böngészve is szemügyre vehetjük.

A tudatos szolárium használat

Amennyiben mértékkel, megfelelő krémmel és a gépekre vonatkozó szakértő segítséggel vesszük igénybe a szoláriumot, az immunrendszer erősítése mellett más előnyöket is élvezhetünk. Nézzük, melyek ezek:

  • Bőrvédelem: A sejtek és szövetek oxigénellátottsága növekszik, közben pedig a bőr barrier rendszere (a bőr saját védelmi vonala) felerősödik. Tehát a környezet káros hatásaival szembeni ellenállóképesség növekszik. 
  • Stop a bőrhibáknak: Megfigyelhető, hogy észszerű szolárium használat mellett a bőrhibák csökkenhetnek. Természetesen a mitesszer mentes, tiszta bőrképnek még számos igénye van, mértékkel használva azonban a szolárium is be tud csatlakozni a problémamentesebb bőrállapot elérésébe.

Bár sok a tévhit a szoláriummal kapcsolatban, mi azt ajánljuk, hogy nem félni kell tőle, csak okosan és tudatosan használni!
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.